We Provide

Phasellus aliquet tristique convallis

Web Designing

Duis at posuere magna. Sed at feugiat sem. Integer ullamcorper, eros a sagittis posuere. faucibus ut tincidunt non

Graphics Design

Duis at posuere magna. Sed at feugiat sem. Integer ullamcorper, eros a sagittis posuere. faucibus ut tincidunt non

UI/UX Designing

Duis at posuere magna. Sed at feugiat sem. Integer ullamcorper, eros a sagittis posuere. faucibus ut tincidunt non

Hire Us

Our Skill sets

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ante dui, consectetur eget hendrerit nec, dignissim vel odio. Vestibulum non justo eget metus pharetra fermentum. Suspendisse tortor ex, dapibus eget ante posuere, efficitur viverra orci. Duis convallis neque et elementum rhoncus. Phasellus euismod risus mi, ut tempus nibh semper vel. Suspendisse tortor ex, dapibus eget ante posuere, efficitur viverra orci. Duis convallis neque et elementum rhoncus. Phasellus euismod risus mi, ut tempus nibh semper vel.

WordPress

HTML & CSS

Boekpublicaties

Effectonderzoek in de gedragswetenschappen

Effectonderzoek in de gedragwetenschappen

2015 | Daphne van Loon, Alexander Minnaert & Bieuwe van der Meulen

Voor het bestaan van effecten van hulpverlenings-, ondersteunings- en onderwijsprogramma’s is tegenwoordig empirische ondersteuning noodzakelijk. Dit boek levert een bijdrage aan de wetenschappelijke discussie over hoe die ondersteuning via goed effectonderzoek tot stand kan komen. Het bevat basiskennis over de empirische methodologie en een beschrijving van ideaaltypische kenmerken van effectstudies. Omdat het ideale (experimentele) design zelden realiseerbaar is, krijgen de praktische belemmeringen en valkuilen ruime aandacht. Voorts wordt gezocht naar oplossingen die een compromis vormen tussen de methodologische eisen en praktische beperkingen. Het boek is bedoeld voor studenten, docenten en een ieder die met effectonderzoek te maken krijgt. Het scherpt het oordeel aan en biedt, met behulp van samenvattingen, definities, voorbeelden en checklists, tal van handvatten voor onderzoeksopzet, -uitvoering en -discussie.

Vragenlijst Ouders Over Opvoeding

Vragenlijst Ouders Over Opvoeding

2016 | Daphne van Loon, Bieuwe van der Meulen, Rieke van Lokven & Margo Jansen

De Vragenlijst Ouders over Opvoeding (VOOO) is een zelfrapportage- instrument dat in kaart brengt welke inzet een ouder levert ten aanzien van de opvoeding van een bepaald kind, hoe hij/zij dit beleeft, of zich hierbij moeilijkheden voordoen en waar deze moeilijkheden mee te maken kunnen hebben. Hiermee kan een globaal beeld gevormd worden van het verloop van de opvoeding tijdens het afgelopen jaar bij een bepaalde ouder en kind.

Het boek bestaat uit een handleiding met alle informatie over de afname en interpretatie en een wetenschappelijke verantwoording, met uitgebreide toelichtingen op de uitgangspunten, normering en schaling, betrouwbaarheid en validiteit van de VOOO. Bij het boek is toegang tot de online applicatie (op vooo.nl) en verwerking van één ingevulde vragenlijst inbegrepen, zodat u kennis kunt nemen van VOOO en de bijbehorende systematiek.

Anderen over mij